Új jelszó kérése
2014.05.08 18:13

Hogy kapom meg?

Az itt vásárolt termékeket személyesen is átveheted a Budapest, Bán utca 6-8. alatt működő stúdiónkban, vagy pedig megszervezzük a házhozszállításukat. Lehetnek olyan termékek, amelyet a méretük vagy a sérülékenységük miatt nem alkalmasak a házhozszállításra, ezt a terméklapon minden esetben jelezzük.

A kokedamád, terráriumod, vagy wabi labdád kétféleképpen juthat el hozzád: vagy eljössz hozzánk és akkor még válogathatsz is, vagy pedig -- hacsak ez a vásárolt termék természete miatt nem lehetetlen -- kiszállítjuk azokat. 

Személyesen is szívesen látunk a a stúdiónkban, ahol körül is nézhetsz és választhatsz olyan dolgokat is, amik a webshopon esetleg nincsenek fenn. 

Nyitva tartás: 
hétfő ------ 10:00-18:00
szerda ---- 10:00-18:00
péntek ---- 10:00-18:00

Decemberben, Karácsonyig: 
kedd ------ 10:00-16:00
csütörtök - 10:00-16:00

Cím: 1123 Budapest, Bán utca 6-8. II. 3., 17-es kapucsengő


Ha viszont a házhozszállítás a kényelmesebb, akkor Budapesten belül, elsősorban a gyorsasága miatt, a Hajtás Pajtás bringafutár-szolgálatot ajánljuk; az ő segítségükkel csak órákat kell dobozban töltsenek a növények. 

A kokedamák többsége nem fog megsértődni azon sem ha egy-két napig nem látja a napvilágot; a DPD futárszolgálat jellemzően a feladás utáni napon kiszállítja a gombócokat az ország területén belül bárhova, beleértve ebbe természetesen a fővárost is. 

A vásárlás során ezek közül a kiszállítási módok közül kérjük majd, hogy jelölj meg egyet. 

A kokedama viszonylag terjedelmes és viszonylag nehéz dolog, így sajnos nem nagyon tudunk a szállítási díjból mennyiségi kedvezményt adni akkor sem, ha sokat akarsz vásárolni. 

A megrendelés utáni jellemzően 5-7 napon belül kiszállítjuk a kiválasztott terméket, ez lehet gyorsabb is, ha biciklis futárok segítenek. Ha van egy konkrét napod, amikor mindenképpen kell a kokedamád, kérlek írj nekünk a megrendelés előtt, és mondjuk, hogy lehetséges-e a kérés teljesítése, illetve hasonló termékeket tudunk valószínűleg javasolni, ha a kiszemelthez szükséges nyersanyag épp nem elérhető a raktárunkban vagy a piacon. A hétvége kikerülésére a DPD futárszolgálattal történő szállításokat leginkább kedden intézzük, ami azt jelenti, hogy a megrendelés követő következő szerdán számíthatsz a futárra. De még egyszer: ha konkrét napra szeretnéd megkapni a csomagodat, akkor mindenképpen írj előtte: info@petiteplanet.eu.

FONTOS, HOGY A WEBSHOPON VÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK ESETÉBEN A LEGTÖBBSZÖR NEM PONT AZ A KONKRÉT DOLOG KERÜL HOZZÁD AMIRŐL A FOTÓ KÉSZÜLT, HANEM EGY MÁSIK UGYANOLYAN TERMÉK!

Webáruház készítés