Új jelszó kérése
2014.05.31 12:41

Árad a szeretet

Itt a Petite Planettel és a kokedamákkal kapcsolatos híreket, beszámolókat, sajtó anyagokat gyűjtjük, reméljük hamarosan sokat kell majd görgess az aljáig :)
Nagyon köszönjük mindenkinek, aki máris szeretett minket, aki pedig csak szeretne szeretni, az írjon az info@petiteplanet.eu-ra, és állunk rendelkezésére!

Valami ilyesmit érezhetett Isten az első napon. -- 444.hu

"A háziállatok behozhatatlannak tűnő előnye a szobanövényekkel szemben, hogy őket lehet gyömöszkélni, kurkászni, vakizni, simogatni, ellentétben a cserepes virággal, ami lehet, hogy jól néz ki, de a taperolása nulla örömmel jár. De ennek vége. Betört Magyarországra, sőt Közép-Európába a kokedama, a japán mohalabda, ami puha, gömbölyded, bolyhos, elképesztően jó érzés fogdosni, ráadásul nem szarik a szőnyegre." Klikkelj tovább a 444.hu látnoki cikkére: Trendelőrejelzésünk: 2015 a kokedama éve lesz

Petite Planet a Stílblogon

"Múlt héten felfedeztem Budapest egyik legkedvesebb helyét a Soroksári úti régi gyártelep egyik eldugott zugában. Annyira egyébként nincs is elrejtve, de magától azért nehezen talál el ide az ember, de ez ne riasszon el senkit! Ha akartok magatoknak egy jó napot kiszakadva a város kánikulai forgatagából mindenképp látogassatok el Gergőhőz és Anetthez a Petite Planet kis világába!" Klikkelj tovább a stilblog.hu Hoffmann Petrájának élménybeszámolójára!

Webáruház készítés