Új jelszó kérése
2014.04.16 09:08

Petite Planet szolgáltatások

Mi a Petite Planetnél igyekszünk mindenkire gondolni. Ha gondolod, bérelhetsz tőlünk kokedamákat rendezvényekre, behozhatod kedvenc növényedet hogy kokedamává alakítsuk, vagy újraültetjük a korábban megvásárolt kokedamádat. 

Kokedama bérlés

Ha esküvőre vagy más nagyobb rendezvényre szeretnél bérelni kokedamákat, hívj vagy írj és megbeszéljük. Az áraink abszolút versenyképesek, és manapság nincs menőbb dekoráció a mohagömböknél! Ha írsz az info@petiteplanet.eu címre röviden összefoglalva, hogy mire gondoltál, akkor hamarosan felkeresünk a részletekkel!

Házi kedvenced kokedamásítása

Itt azért elsősorban növényekre gondolunk :D
Ha úgy gondolod, hogy van egy növényed, amit például nem tudsz elég rendszeresen locsolni és kokedamaként jobban működne, vagy egyszerűen jobban mutatna egy moha gömbben, esetleg belógatnád a többi kokedamád mellé, akkor ne habozz: hozd be hozzánk és megcsináljuk! Előtte írj azért, vagy hívj, hogy megbeszélhessünk egy időpontot és utánanézhessünk a növény pontos igényeinek. 

Recycling

A nálunk vásárolt kokedamák nagyon fontosak nekünk. A célunk, hogy minél tovább viruljon nálad a választott növény. Persze előfordulnak balesetek. Kicsit nem figyel oda az ember, például egy-két hónapig, és a legellenállóbb növény is feladhatja a küzdelmet. A mohagolyók persze ilyen esetekben sem szoktak végzetesen károsodni -- ha úgy érzed, hogy a mohagömb még él, akkor hozd be és kedvezményesen beleültetünk egy választásod szerinti növényt az aktuális készletünkből. Egy mohagömböt sem hagyunk az út szélén :)

A saját függőkerted 

A kokedamák nem szeretnek egyedül lenni. A tapasztalat azt mutatja, hogy már két kokedama is sokkal látványosabb egy enteriőrben, mint az, amelyik egymagában van. De a legjobb, ha minimum hét különböző méretű gömböt tudsz lógatni valami megfelelő helyre. Ha ilyet szeretnél, keress minket, a feladatra szabott árakkal és  tanácsokkal segítünk a saját függőkerted összeállításában.

Webáruház készítés