Új jelszó kérése
2014.05.08 18:13

Hogy fizethetek?

A Petite Planet webshopban elérhető fizetési módokat úgy igyekeztünk meghatározni, hogy mindenki számára legyen egy opció amit a legjobban szeret.

Ha eljössz hozzánk a kokedamáért, akkor természetesen a készpénzes fizetés a megoldás, ha pedig kiszállítást kérsz, akkor alapvetően a PayPal rendszer segítségével bonyolítjuk a fizetéseket. Ha esetleg nem ismernéd: a PayPal egy rendkívül biztonságos közvetett kártyás fizetési mód, ahol a kártyaszámodat nem szükséges nekünk megadnod -- rengeteg helyen tudsz így fizetni, ha még nem tetted, akkor javasoljuk, hogy regisztrálj a szolgáltatásra. 

Ha valamiért mégsem szereted az elektronikus fizetési módokat, akkor van lehetőség utánvéttel való fizetésre is, ez esetben a kézbesítő futár veszi át tőled a termék és a kiszállítás előre meghatározott, a megrendelés visszaigazoló emailben megadott ellenértékét. 

Bonyolultabb ügyekben pedig (nagyobb mennyiség bérlése, komolyabb lakberendezési feladatok, stb.) természetesen fizethetsz rendes banki átutalással is. 

Webáruház készítés