Új jelszó kérése


Kokedama - Haknoechloa macra Aureola - S

Kokedama - Haknoechloa macra Aureola - S
 • Kokedama - Haknoechloa macra Aureola - S
4 000 Ft
Haknoechloa macra Aureola - Hakone fű, Japán erdei fű
Méret: S
 • Haknoechloa macra Aureola - Hakone fű, Japán erdei fű

  A haknoechloa a többi fűféléhez hasonlóan szereti a fényt, de ez a fajta árnyasabb helyen sem jön zavarba, legfeljebb a sárga pigment tűnik el a leveleiről, és bezöldül egy kicsit. Japánkertekben gyakran használják, nekünk nagy kedvencünk a bordó szára és a sárga levelek kontrasztja miatt -- gyakran tojás alakú labdába ültetjük, ahol van helye a gyökérzetnek. Remek fű-illata van, ha törik, vagy ha visszavágod.

  Fényigény: Napos-félárnyékos helyet igényel. 

  Hőmérséklet: 5-25 C. Fagyban ne hagyd kint. 

  Vízigény: A vízigényét tekintve elég rugalmas, ha nem mindig kap vizet akkor sem történik nagy baj, de azért amennyire lehet igyekezz nedvesen tartani a földjét.  

  Tápozás: A bokrosodáshoz tápozást igényel, de nem biztos, hogy ezt akarod. Mi szeretjük, amikor csak néhány szál fű nő a gömbből. De ha azt akarod, hogy szépen megbokrosodjon, akkor mehet egy kis általános folyékony növénytáp a fürdővízbe (az ajánlott hígításnál 10-szer kisebb koncentrációban), akár minden alkalommal is.

  Tudj meg mindent a növényről: http://www.missouribotanicalgarden.org/PlantFinder/PlantFinderDetails.aspx?kempercode=b168

 • Cikkszám
  PP302602
Webáruház készítés